Ring til os:

26 16 26 37

Vi har børnesko til alle aldre og årstider - så kig endelig ind

Skal du købe nye børnesko til dit barn? Hos Galten Sko forhandler vi børnesko til alle årstider. Vores støvler og sko til børn har en høj komfort og stor slidstyrke.

Vores skobutik er beliggende i Galten, men vi har også mange kunder fra blandt andet Låsby, Stjær og Harlev samt mange andre steder.

Vigtigt at børnesko har en god pasform

Børns fødder skal holde hele livet, og det er skadeligt for fødderne at gå i for store sko eller for små sko. Vores sko til børn har en god pasform og er praktiske til både skole og fritid. Vi sælger alt lige fra de aller første begyndersko til flotte gummistøvler til børn.

Vi forhandler blandt andet børnesko fra mærkerne Viking, Woden, Superfit, Bundgaard og mange flere.

Fodtøj til voksne og især til børn skal sidde korrekt. Derfor skal det afprøves inden køb, og det er fordelagtigt med hjælp og vejledning fra uddannet personale. Vi hjælper dig og dit barn med at finde det rette fodtøj, som er praktisk i hverdagen og sundt for barnets fødder. Vi lægger i det hele taget vægt på både god service og ordentlig vejledning, når I skal købe børnesko.

Besøg vores skobutik for at se udvalget

Kig gerne forbi skoforretningen på Søndergade 8 i Galten, hvor du altid kan gøre et godt køb og finde et godt tilbud. Vi tager gerne en snak om jeres ønsker og behov samt om vores konkurrencedygtige priser på børnesko.

Du kan ringe telefon 26 16 26 37, hvis du har et spørgsmål. Eller du kan skrive til os på e-mail ilse@galtensko.dk. Vi glæder os til at hjælpe jer!​

Oplysninger

​Galten Sko

CVR: 31358205


E-mail: ilse@galtensko.dk

Telefon: 26 16 26 37

​Åbningstider

Man-fre: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndergade 8

8464 Galten

Find os på kortet