Ring til os:

26 16 26 37

Damesko til alle lejligheder året rundt

Er du på udkig efter nye damesko? Hos Galten Sko finder du damesko til enhver lejlighed og til alle sæsoner. Alt vores fodtøj er i god kvalitet med høj komfort.

Vores skobutik er beliggende i Galten, men vi har også mange kunder fra blandt andet Låsby og Harlev samt mange andre steder.

Alt fra smarte modesko til afslappede damesko

Alle vores støvletter, damesko- og støvler har gode pasformer, og vi kan tilbyde alle typer lige fra afslappet fodtøj og gummistøvler til smarte modesko og stilletter. Vi sælger blandt andet lækre damesko fra mærkerne Vagabond, Tamaris, Clarks, Marco Tozzi, Rieker og mange flere.

Sko skal sidde korrekt fra starten, og derfor skal skoene prøves på med hjælp og vejledning fra uddannet personale.​

Vi har allesammen forskellige fødder, men vi hjælper dig gerne med at finde den sko og den model, som passer præcis til dine fødder. Vi bestræber os altid på at give den bedste service og vejledning, når du skal købe nye damesko.

Kig forbi skoforretningen for at se udvalget

Du er altid velkommen til at kigge forbi forretningen på Søndergade 8 i Galten for at se udvalget af sko til kvinder, og for at høre mere om vores priser. Måske finder du en billig sko eller et godt tilbud. Du gør i al fald altid et godt køb.

Du kan altid ringe til os på telefon 26 16 26 37, hvis du vil høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail ilse@galtensko.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!​

Oplysninger

​Galten Sko

CVR: 31358205


E-mail: ilse@galtensko.dk

Telefon: 26 16 26 37

​Åbningstider

Man-fre: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndergade 8

8464 Galten

Find os på kortet