Ring til os:

26 16 26 37

Fordelsklub

Som medlem af Galten Sko´s fordelsklub får du et fordelskort, du skal medbringe, hver gang du handler. Du får nemlig et stempel for hver af de første fire par sko, støvler, sandaler du køber, og det femte par får du så til 1/2 pris. Der er ingen udløbsdato på kortet, og det gælder både børn, dame og herre. Det femte par skal bare være et par til fuld pris. Så det kan godt betale sig.

Desuden får du et nyhedsbrev ca. en gang om måneden med løst og fast om nye produkter eller specielle tilbud i butikken, og du bliver inviteret til forskellige arrangementer arrangeret af Galten Sko. Det kan være modeshow, outlet eller andet, som afholdes i butikken eller i samarbejde med andre af byens butikker.

Som noget nyt indfører vi "før udsalg" for alle fordelsklubbens medlemmer. Det betyder, at du inviteres ned i butikken et par dage før udsalget for alvor blæses i gang, hvor du så stille og roligt kan gå rundt og tage for dig af alle vores gode tilbud.

Det er gratis af være medlem af fordelsklubben, så det kan dårligt betale sig ikke at være det. Tilmelding sker her på siden eller i butikken.

Husk også at følge os på Facebook og Instagram og få endnu flere nyheder.

Jeg glæder mig som altid til at tage imod dig i butikken.

Vi ses, Ilse

Fordelsklub

Tilmeld dig vores fordelsklub og få hvert 5. par til 1/2 pris. Tilmeld dig her og hent kortet

i butikken. Du modtager derudover nyheds- brev med spændende tilbud og nyheder.​

Oplysninger

​Galten Sko

CVR: 31358205


E-mail: ilse@galtensko.dk

Telefon: 26 16 26 37

​Åbningstider

Man-fre: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndergade 8

8464 Galten

Find os på kortet