Ring til os:

26 16 26 37

Herresko i god kvalitet til fornuftige priser

Skal du bruge et par nye herresko? Hos Galten Sko har vi herresko til alle lejligheder året rundt. Alle vores sko til mænd er i en god kvalitet med en høj komfort.

Vores skobutik er beliggende i Galten, men vi har også mange kunder fra blandt andet Låsby og Harlev samt mange andre steder.

Alt fra gummistøvler til modesko og andre herresko

Alle vores sko og vinterstøvler har gode pasformer, og vi har alt fra modesko og festsko til hverdagssko, hjemmesko og gummistøvler til mænd. Desuden har vi sko til mænd i alle aldre.

Vi sælger blandt andet flotte herresko fra mærkerne Rieker, Merrell, Clarks og Vans samt mange flere.​

Dit fodtøj skal sidde korrekt, og derfor skal det prøves inden købet og gerne med hjælp og vejledning fra uddannet personale. Vi hjælper dig med at finde det rette fodtøj, som passer til dig, din stil og dine fødder. Vi bestræber os altid på, at vi skal give vores kunder den bedste service og vejledning, når du skal købe herresko.

Kom forbi for at se udvalget i skoforretningen

Du er meget velkommen til at besøge vores skoforretning på Søndergade 8 i Galten. Her kan du se det store udvalg til mange forskellige priser – lige fra en billig model til det sidste nye. Måske kan du gøre et godt køb eller finde et godt tilbud på en herresko.

Du kan ringe til os på telefon 26 16 26 37 for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til e-mail ilse@galtensko.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Oplysninger

​Galten Sko

CVR: 31358205


E-mail: ilse@galtensko.dk

Telefon: 26 16 26 37

​Åbningstider

Man-fre: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndergade 8

8464 Galten

Find os på kortet